Botox används vid urinläckage

Botox, något som de flesta känner till, men kopplar främst till skönhetsingrepp. Botox är så mycket mer och fler borde se dess potential. Både när det kommer till urinläckage, svettningar och huvudvärk är botox en riktig räddare i nöden. 

Narva Derma Center erbjuder hudföryngring som är bra och som ger en större självkänsla vilken är otroligt viktigt att bära med sig. Men, när det kommer till ingrepp och att ta hand om sin hy så tänker man snabbt på botox och denna mirakelfix. Dock är botox så mycket mer än bara strama upp för att få ett vackrare yttre. Det kan även göra så många av en jobbiga problem som sänker vardagen blir bättre.

Behandlingsmetod för inkontinens

245151-medical-syringeI gp.se går det att ta del av en artikel som tar upp att man kan få hjälp av botox om man har inkontinensproblem, ett problem som inte är det charmigaste att vandra omkring med, men som många främst kvinnor ändå gör. Vad man gör är att man sprutar in botox på ungefär 20 punkter i urinblåsans muskel, vilket då får den att slappna av och då dess nerver inte blir lika stressade utan blockade får man inte lika snabbt akuta behov till toaletten. Det här med att man insett att botox lugnar har även sett till att människor med stora svettproblem även fått bot då man sprutar in botox i pannan för att lugna spända muskler. Sveriges Radio skriver att botox kan få vilken muskel som helst att bli förlamad och det gäller att man anpassar dosen väl så det inte blir för mycket och med det gör muskeln inaktiv. Man ska även tänka på att botox försvinner så det gäller att regelbundet fylla på med mer, men har man ett vinnande koncept så är det inte några svårigheter att göra det.