Den tidlösa accessoaren

Den som vill investera i en tidlös accessoar som kan pigga upp vilken outfit som helst, bör satsa på en klocka. På herrsidan är det pilotklockor som är inne just nu men en personlig klocka är alltid bättre än en trendig.

180008-painted-watch

Här kan man läsa om sommarens snyggaste klockor och det verkar som att trenden just nu är retroinspirerade pilotklockor. Klockorna får gärna även ha designreferenser från tidigt 1900-tal. Något som är signifikant för just pilotklockor är tydliga siffror och stora ur. Något annat som är typiskt för dessa klockor är en krona som är räfflad, lökformad och som sticker ut mycket från klockan. När man först skapade dessa klockor var nämligen tanken att man skulle kunna ställa klockan med sina flygarhandskar på. En sista grej som utmärker pilotklockorna är en triangel klockan 12 på klockan.

Designa klockan själv

Vill man satsa på en klocka som är trendig nu, är det alltså pilotklockan som man bör leta efter. Men bara för att just den klockan är trendig behöver det inte betyda att alla andra klockor är ur mode. När det gäller klockor är det bättre att satsa på något personligt som man kan ha i många år istället för en klocka som bara kommer vara snygg den här säsongen. Det bästa när man köper klocka är nästan att designa den själv. Detta kan man göra genom att köpa ur och band separat. Snygga ur kan man hitta i de flesta klockbutiker och band kan man exempelvis köpa på http://natobutiken.se.

Personligt och tidlöst

Funderar man på varför man överhuvudtaget ska införskaffa sig ett armbandsur, finns många anledningar som kan övertyga. Klockan är något som visar vem man är som person och är en accessoar som verkligen aldrig går ur tiden, skriver NWT. Dessutom gör den så att man ser både ordentlig och medveten ut.