Fler detaljer för män

Vi kanske inte ska säga grattis, men det är mycket roligare att vara man nu än vad det var för några år sedan när det kommer till mode. Nu finns det en hel uppsjö av spännande accessoarer du kan hänga på dig – och även göra själv. På www.smartguy.se finner du ett stort utbud av både snygga kläder till heta kepsar, solbrillor och scarfs. Kan det bli bättre. Ja, när du vet vad du ska satsa lite extra på.

Inspireras och inspirera

För att själv få inspiration och för att själv kunna inspirera andra kan det vara en bra början om du börjar med att få inspiration av idoler och profiler som gjort starka avtryck i världen. Kingmagazine radar upp en rad spännande profiler som du kan läsa mer om och förhoppningsvis sno olika detaljer från. Varför inte bli lite mer hipstertrendig genom att läsa på om Beatnikfadern Jack Kerouac; hur han levde och hur han klädde sig?

Ja, när det kommer till män är det många so tror att det är enkelt och att det just nu bara krävs ett skägg för att vara inne. Så är inte fallet. Det är närmare bestämt tvärt om: att ska du vara inne som man är det extra viktigt att du tänker på detaljerna och sticker ut med det lilla för att skapa en helhet som inte har några hål. Hur låter det? Lätt som en plätt va? Allt handlar egentligen bara att du ska känna av vad som gör att du känner dig bekväm och sedan att våga gå det där lilla extra steget. När du väl sitter där med dina röda strumpor kommer du fundera på varför du inte alltid haft röda strumpor då det känns som om du föddes med sådan.