Nyheter med accessoarer

Vi är bra på att hålla oss uppdaterade när det kommer nya trender som vi sedan slaviskt följer. Men, det verkar mer som att när det handlar om smycken så är vi inte lika intresserade. Kanske beror det på att det är just detaljer och att du kan toppa med dem. Men, även om det såklart alltid är snyggt med ett par små guldörhängen så kan det vara kul att ha en någorlunda uppfattning om vad det är som är mest trendigt nu till sommaren.

Hett just nu

Ett bra tips som du kan tänka på är att om du inte riktigt har koll på halsband och ringar så kanske du kan kolla vad det är för trender gällande kläder. Då han du få en känsla för vad du kan shoppa för något. Annars är det stora smycken som gäller. Och gärna med färg. Vi måste bli bättre på att synas och på att våga sticka ut.

Lyft garderoben med smycken

Ja, du kan göra mycket med en outfit bara genom att sätta på dig lite härliga smycken. Testa att surfa in på www.chique.se för att där kunna shoppa smycken online och få ett stort utbud. Det ökar även chansen att du är ensam om att bära dina smycken. När du ska shoppa upp nya smycken utan att handla för ett visst tillfälle kan det funka att tänka lite som när du ska handla upp för en ny garderob och med det shoppar upp en stadig basgarderob. Det är alltid bra att ha klassiska smycken som passar till mycket – för att sedan ha några smycken som sticker ut och får din att glänsa mest av alla. Eller hur?