Piercingtrenden håller i sig

Att skaffa kroppssmycken i form av piercings blev populärt redan under nittiotalet och då var det absolut hetaste du kunde ha en piercing i ögonbrynet – nu är det däremot trendigt att ha piercings lite varstans, både synligt och mindre synligt.

”Madonna, Rihanna och Lady Gaga bär septumpiercing. De introducerade trenden för publiken. I dag är septumpiercingen ett allt mer synligt fenomen också i modefotografier. Klädaffärerna erbjuder näsringar som inte kräver att man har ett hål i näsan.” läs mer här.

En stark trend för 2017 som inte tycks avta är att ha piercings. Till exempel skriver Nyheter24 om trenden att bära septumpiercing, den du sätter i näsan i skiljeväggen mellan näsborrarna, och att det går alldeles utmärkt att bära en sådan även om den är fejk – precis som citatet ovan också poängterar. Ingen kommer att märka något eftersom piercingen sitter son den sitter. Vad som däremot kan vara svårare att fejka är piercingen du sätter i tungan. Men har du piercat dig där kanske du tröttnat på att bara bära en enfärgad piercingstav i metall. Tur då att du kan hitta massa spännande tungpiercings hos Rockflame via adressen https://rockflame.com/piercingar/stavar-and-tunga.html.

Lagom är bäst

Något att tänka på om du skaffar en piercing är att du troligtvis kommer att vilja ha ännu fler. Men kom ihåg då att lagom alltid är bäst om du vill ge ett städat intryck, och vill kunna skaffa ett bra jobb. Någon som tyvärr inte hakat på piercingtrenden är nämligen många arbetsgivare, tråkigt nog. I Aftonbladet skriver man om hur arbetsgivare faktiskt har en del att säga till om när det kommer till hur deras anställda ska eller inte ska se ut. Och det betyder att de kan ha rätt att inte låta dig arbeta hos dem om du har en synlig piercing – turligt nog blir dock arbetsgivarna också mer moderna och den här typen av problem kommer säkerligen vara borta inom ett par år. Varför? För att piercingtrenden vägrar ge med sig och är lika het idag som på nittiotalet!