Solglasögon och andra accessoarer till hösten

Nog är sommaren över men solen lyser fortfarande starkt på himlen. Nu till slutet av veckan kommer det faktiskt bli mellan 20-23 plusgrader i hela landet – och det innebär ju verkligen att man får njuta av värmen lite längre. Vad vill vi då ha sagt med detta? Det är enkelt: vissa accessoarer är det värt att behålla eller förnya!

En accessoar som verkligen är värd att behålla är solglasögon. Många är det som lämnar bågarna så snart augusti tar slut men det är helt fel. Visst är det förståeligt att man inte längre tänker att det är någonting som behövs, men bara för att solen inte skiner lika starkt så behöver inte sluta. Sen är det en viktig parentes i  det här. Har man under sommaren vandrat omkring i färgglada solglasögon som matchar sommarens mode är det inte riktigt vad som är rätt i modet. Istället bör du införskaffa ett par solglasögon i en mörkare ton, hjärna lite diskreta.

Årets höstmode är överlag fullt av accessoarer. De senaste åren har detaljerna varit det viktigaste om man vill vara stiligt klädd och trenden verkar inte försvinna. Det är ett fortsatt personligt mode som gäller och om man använder sig av accessoarer som sticker ut blir det enkelt att lyckas. I höst kommer du att se mycket bandanas i håret, halsdukar i klara färger och som sagt, solglasögon så länge vädret tillåter. Vad du ska matcha dina accessoarer med kan du läsa om i det här inlägget som inleds som följer:

Igår avslutades Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm för den här gången. Nu vet vi hur våra svenska designers vill att vi ska klä oss till hösten och vintern 2014 och Modette har full koll på vilka trender som har dominerat på catwalken.

Solglasögon strand