Vårens mode för männen

Enligt modeexperterna bör männen möta våren i skinnjackor, jeansskjortor eller dubbelknäppta kavajer. Den som är ute efter dessa snygga och trendiga plagg gör helt rätt i att börja leta på nätet.

224146-man-sitting-on-sofa

I Metro Mode visar Metros herrmodeexpert upp de senaste trenderna inom herrmodet och ger tips på hur man ska möta våren med stil. Den första trenden som han tipsar om är den svarta bikerjackan, som varit populär många år nu och fortsätter att vara det. I vår bär männen jackan helst i skinn eller mocka och kombinerar den gärna med ett par slimmade jeans. En annan trend som modeexperten sett är den där jeans står i fokus. En jeansskjorta kombineras med blåjeans och jeansjacka. Det ska alltså vara jeans från topp till tå. Den här looken sågs exempelvis på Pradas visning, och därmed blev den en trend att lita på. Ytterligare ett plagg som är hett i vår är den dubbelknäppta kavajen. Den får gärna matchas lite coolare med en polotröja och sneakers.

Leta på nätet

Dessa plagg och trender är alltså de som gäller i vår för den som verkligen vill vara med och moderiktig. De flesta av kläderna finns att köpa i butiker runt om i landet, men den som verkligen vill hitta det unika och kanske handla för en billigare prislapp, bör leta sig fram till någon bra webbutik. De senaste åren har en mängd butiker på nätet öppnat där man kan hitta massor av snygga kläder, bland annat herrkläder. Läs mer. Förutom att det finns mycket att välja på i webbutikerna, är en annan fördel att man kan använda sig av rabattkoder när man handlar. På så sätt kan man alltid få kläderna till bästa pris. Innan man gör sitt inköp kan man exempelvis klicka sig in på Gratislandet och vill man hitta rabatter på hemsidan Stayhard kan man surfa in på http://www.gratislandet.se/rabattkod-stayhard.html. Några andra modebutiker som Gratislandet har rabattkoder på är:

  • Ellos.
  • Asos.
  • H&M.
  • Stylepit.

Spenderar mer på mode

Vissa kanske frågar sig varför det öppnats så många nya butiker som har herrkläder men det är faktiskt så att männen lägger allt mer pengar på just mode. Enligt experter har det de senaste tio åren skett en attitydförändring bland männen och det ses nu som mer okej för män att lägga pengar på stil och mode, skriver dn.se.