Vårtrendiga handväskor

Äntligen är våren här! Och med våren kommer så klart vårmodet, och det är verkligen en av höjdpunkterna på året, att få förkovra sig i allt det nya som kommer ut i butikerna samtidigt som man får njuta av solen, blommande knoppar och värme mot ansiktet.

Våren är underbar för alla, men särskilt för oss modeälskare. Få blir så lyriska som vi när gatorna sopas rena från allt det grus och damm som legat där och hindrat oss från att halka (nåja) i våra höga klackar under vinterns gång. Fram med sneakers och skinnjackor, på åker solglasögonen och tunnare, ljusare kläder. Våren är äntligen kommen, och det ska firas med en helt ny garderob! Givetvis ska allt vara genomtänkt och gärna trendigt, och vi unnar oss en del nya plagg när tussilagon står och skiner i vägkanterna.

Vårens väsktrender

väska med fransarVi älskar ju handväskor, finns det egentligen något bättre än en riktigt snygg handväska som passar till många olika outfits samtidigt som den är utmärkande och står ut från mängden av tråkiga väskor som finns? Vi har kollat in vårens sortiment och det vi särskilt fastnade för var handväskor från Shestore på nätet, där finns det ett riktigt fint utbud av olika väskor som passar utmärkt i vår. Den indianinspirerade väskan som du ser på bilden här intill är riktigt trendig i vår, och det är extra snyggt att blanda mjukt skinn och fransar med bohemiskt lösa tyger och svepande kjolar. Indian och bohemiskt gifter sig väldigt fint, och du fulländar verkligen stilen med en tunn scarf knuten kring huvudet. Du kommer se ut som bohemernas stilförebild Jessa ur HBO-serien Girls på nolltid! Satsa gärna på en riktigt färgstark väska att ha för festkvällen, neongult går hem den här våren. Mixa neongul syntet med svart skinnjacka så är du helt rätt ute!